21-01-04

Het Paars Mirakel

Duikt binnenkort een Vlaamse Raspoetin op aan de zijde van Verhofstadt? Het zou wel eens nodig kunnen zijn. Voorlopig ziet het er zeker niet naar uit dat zijn 200.000 banen voor de deur staan. Ooit zij hij eens dat zijn succes moest afgemeten worden aan de terugval van het Blok. Toen dit niet zo uitviel zoals hij hoopte stelde hij maar een nieuwe regel op. Die luidde dat hij mocht afgerekend worden op het aantal jobs die hij had gecreëerd.
 
Dat he Blok het wederom goed (?) gedaan had, weerhield Guy er niet van om het nog eens te proberen. Zijn trieste reactie was trouwens dat in zijn stad, Gent, het Blok wel een klapje had gekregen. Uiterst triest als je ziet dat ze standhouden en zelfs gestaag blijven stijgen. De regels die hij uitvaardigd worden nu maar half bekeken omdat de waarheid er vaak niet van de leugen te onderscheiden is.
 
Ligt het buiten zijn macht of was het gewoon een iets positiefs dat hij moest melden van zijn vaste spindoctor? Werd het hem opgelegd te melden dat er meer jobs zouden komen zonder ook maar te weten of het haalbaar was? Zo ziet het ernaar uit. Vandaag de dag komen er zo'n 100 werklozen bij in ons Belgenlandje. Wederom 2 grote bedrijven op de fles en volgens analysten staan er nog banen op de tocht door het wankele evenwicht tussen euro en dollar.
 
Op wat mogen we hem nu taxeren en komen er wel nog jobs bij? 

01:02 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.