16-01-04

Als u eens goed wil lachen...

2004-01-15, 13:54:40 
Nogmaals hallo, 
Ik heb hier het verkiezingsprogramma van het vlaams blok 1999 bij me liggen. Het is een boek van 144 blz. A 4 formaat, getiteld : 'baas in eigen land'.
Ik lees hierin op blz. 30 : 'De terugkeer van de niet-Europese vreemdelingen dient bespoedigd te worden...door het heffen van een belasting op de tewerkstelling van niet-Europese vreemdelingen. Werkgevers die niet-Europese vreemdelingen aanwerven in plaats van onze eigen mensen, worden op die manier fiscaal gestraft. Het alzo verworven geld moet ten bate komen van de werklozen van het eigen volk'. einde citaat
Ik denk toch dat niet echt getuigt van non-discriminatie.
Ik versta ook niet waarom het blok een verschil maakt tussen Europese en niet-Europese vreemdelingen. ( dus een Noord-Amerikaanse computerspecialist is als werknemer hier 'minder welkom' dan een Turkse dokwerker? )
Bovendien is het zo dat nu al ( en in de toekomst nog meer tgv de denataliteit (*)) een aantal takken in onze economie niet meer zouden draaien zonder vreemdelingen ( bv. de binnenscheepvaart )
Graag je mening over dit alles.
(*) denataliteit = het dalen van het aantal geboorten, zodat we steeds meer in een situatie terecht komen met een grote groep inaktieve ouderlingen en een te kleine groep aktieven.
Ik verklaar dit woord even omdat ik uit je blog meen te begrijpen dat je niet houdt van 'moeilijke' woorden

 
Maniak
 ___________________________________________________________________
Wel, ik post dit omdat ik dit weer een typisch voorbeeld vind van hoe de zogenaamd slimme mensen neerkijken op de rest van de bevolking. Iedereen is geboren met zijn verstand en daarmee uit. Eigenlijk is het dan ook dom om iemand anders er mee uit te gaan lachen. En ja, eigenlijk is dat ook een vorm van discrimineren, van domme mensen dan. En dat is anders dan die vreemdelingen, mensen kiezen niet om dm te zijn dat is nu eenmaal zo, maar die vreemdelingen kunnen wel kiezen om naar hier te komen. En er is nog genoeg werklosshed hier, dus we hebben ze niet zo snel nodig ook niet!!!!!!
Vlaams Blok 4 Ever
 
U kan alles indien u dit wenst nalezen op de blog van Vlaams Blok 4 Ever. Ik waarschuw u wel, u zal krampen in de buiken moeten verdragen wil u verder lezen tot het bittere eind. Ik stel voor deze persoon verantwoordelijke te maken binnen het VB voor de pers en communicatie. Hij is waarlijks goed!
 
.:| Vlaams Blog |:.

11:28 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.