23-12-03

SkynetBlog Speurneus

SkynetBlog heeft bij deze een Sherlok Holmes van formaat erbij gekregen. Zijn manier van speuren geldt als de meest geavanceerde van het moment. Elke gelegenheid neemt hij te baat om het onrecht aan te pakken. Groot zal zijn ontsteltenis dan ook geweest zijn toen hij volgende gruwelijke misdaad ontdekte. Een misdaad die niet één of twee slachtoffers maakte maar honderden. U zal algauw gaan denken wat voor onmens doet honderden mensen zoiets aan? Wel nu, beste lezers, dit onmens ben ik!
 
Op een donkere winteravond zat blogger Anonieme Meester achter zijn computerscherm te turen. Niet wetend wat hij ging doen maakte hij maar de broeksriem los en begon de onbegane wegen te verkennen. Moeiteloos nam hij het obstakel en zette moedig door. Opgewonden klikkend kwam hij op een welbepaalde site terecht. Bijna in extase verkerend ramde hij de muisknop in om de vermelde Belgian Babes te bewonderen. Groot zal de verrassing geweest zijn toen hij bij een collega blogger terecht kwam, eentje die geen vunzige plaatjes toonde maar eigen schrijfsel.
 
Toen kwam het moment dat de Anonieme Meester dacht zijn meesterschap te bewijzen. Hij stelde een bericht op dat men kon nalezen op zijn blog. waarin hij probeerde om de werkwijze van uw nederige dienaar te demoniseren. Hij stuurde me uit beleefdheid (???) nog volgende e-mail:

Mijn waarde jonge vriend,
Ik wil u even attent maken op het bericht van vandaag op
"
http://anoniememeester.skynetblogs.be" dat u ongetwijfeld zal
aanbelangen...

Met de beste groeten van alle Belgian Babes,
A.M. 21° E.

De zegevierende toon zal ook u wel niet ontgaan zijn, waarde lezer. Alsof de man een ongelooflijke slag had thuisgehaald berichtte hij nu uitvoerig over mijn laag-bij-de-grondse praktijken. eerlijk zijn ze niet, dat geef ik grif toe, maar de reden is simpel. Eerst en vooral is het de bedoeling geweest om hits te genereren voor Politics.be. Of dat ook daadwerkelijk gelukt is weet ik niet. Een andere reden is, en daar heb ik het in het verleden met Leila over gesproken, hoezeer het hier blijkbaar de bedoeling is om de populairste te worden. Enigszins om mezelf in de kijker te stellen en anderzijds om de relativiteit van bezoekersaantallen te bewijzen ben ik tot actie overgegaan. en moeilijk bleek het zeker niet te zijn.

Wat ik niet begrijp mijn beste Anonieme Meester waarom je zo in je eer gekrenkt lijkt te zijn? Wat verwijt je me dan? Oneerlijke praktijken? Mag het niet wat ik doe? Een té dwaze blog naar je goesting? Een vertekend beeld door die 4 getalletjes? Ze zijn hier tenslotte effectief geweest! Mensen op het verkeerde been zetten? Door ze van het door satan geteisterde pad op Gods pseudo-intellectuele wegen te leiden?11:32 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.