15-12-03

the Piano

Met zo'n titel kan het over veel dingen gaan, maar toch zal niemand het bij het juiste eind hebben. Vandaag begin ik in navolging van blog-tips met een website in de kijker te stellen. Het zal nooit zomaar een website zijn en het zal ook niet op een aangekondigd vast moment zijn. Om te beginnen heb ik een uitzonderlijk boeiende website gekozen, samengesteld door een uitzonderlijk boeiend man.
 
Op talrijke politieke webstekken is de man beter bekend als The Piano, in die hoedanigheid stelde hij dan ook zijn website samen. Persoonlijk zou ik het een website noemen die vanuit historisch oogpunt wil waarschuwen tegen de oprukking van het extremisme en dan vooral het rechts-extremisme.
 
Hij schuift enkele nobele onbekende helden naar voor. Hun daden hadden grote draagkracht en hun wordt desondanks maar in kleine letter in de geschiedenisboeken vermeld. Stuk voor stuk zijn het boeiende personen die van naderbij bekeken worden. Verder besteedt the Piano ook aandacht aan uitzonderlijke gevallen in oorlogstijd. Alles is te bekijken op zijn website. Navigeren doe je op de linkerkolom. Wel dient gezegd te worden dat zijn webstek nog niet volledig afgewerkt is. Zelf zegt hij zelfs dat de website slechts halverwege is. Benieuwd wat het eindresultaat wordt.
 
Voor zij die de Kaukasische staat Georgië wat beter willen leren kennen kunnen ook doorklikken. De man is gefascineerd door dit land en wil dit koste wat het kost delen met alle bezoekers. Zijn fascinatie drijft hem zelfs zover dat hij getrouwd is met een Georgische, of misschien moet je de gevolgtrekking omdraaien...
 
.:| The Piano |:.

16:34 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.