08-12-03

Het Meisje en de 7 Turken


 
Typisch post-modernistische kolderhumor van boven de Moerdijk. Een van de beste absurde komieken uit Nederland, Hans Teeuwen. Samen met Pieter Bouwman en Theo Maassen een lachwekkend trio, ze trekken alles maar dan ook alles in het absurde. Hilarisch zijn de stukjes theatershow die te vinden zijn all over the net. Zeker de moeite waard om te downloaden.
 
De volledige tekst van de 'sketch' Het Meisje en de zeven Turken wil ik u niet besparen. Het audiofragment is trouwens te downloaden in de rechterkolom sectie, hoe kan het ook anders, downloads. Veel plezier!
 

Het was een mooi meisje. Het was een heel mooi meisje. Ze was uh, ze was ze had hele mooi lange blonde haren, ze was 15 jaar oud en ze was heel nieuwsgierig, want ze wilde weten wat liefde was.

En ze huppelde door het bos en de zon scheen en de konijntjes speelden in het zand en toen kwam er een elfje op d’r schouder zitten en het elfje zei:
‘HEE KLEIN MEISJE, DOE JE WEL EEN BEETJE VOORZICHTIG? HET BOS ZIT VOL MET GEVAREN! ZOALS ER ZIJN GIFTIGE PADDESTOELEN, DE WOLVENKLEMMEN EN NATUURLIJK DE JAGER!’ ‘Ja,’ zegt het meisje, 'daar heb ik geen ene fuck mee te maken. Ik doe toch precies zelf wat ik wil, flikker maar op.' En ze huppelde verder.

Nou, nou woonden er in datzelfde bos ook zeven Turken.
Zeven Turkse jongens in de kracht van hun leven en al drie jaar lang verstolken van vrouwelijk gezelschap.

Het meisje komt aan bij het hutje van de zeven Turken. Ze klopt aan, er wordt open gedaan, zo’n grote Turk in z’n onderbroek doet open, het was nog heel vroeg.
En het meisje zegt, 'mag ik binnenkomen?'
'Ja kom maar binnen'.
En ze komt binnen en die andere zes broers die staan er allemaal een beetje zo beetje verlegen zo ja ze wisten niet goed wat ze er mee aanmoesten, en eentje die stapt dapper naar voren en die zegt 'Wil je wil je misschien een kop koffie?'.

En het meisje loopt door, gaat op de tafel staan, tilt haar rokje op en zegt: 'IK WIL GEEN KOFFIE! IK WIL WETEN WAT LIEFDE IS!'

En die Turken die schrikken zich helemaal kapot. Die raken in paniek, rennen het bos in en het meisje er achteraan he!
'STELLETJE MIETJES, MIETJES, MIETJES!!' En ze gaat zo zigzag door die bomen, springt over een stronk, whop in een wolvenklem, tsjak beentjes eraf! Jaha..

Daar ligt ze! Maar, de jongste had het gehoord! En hij loopt naar het meisje toe en hij zegt 'zal ik hulp halen?' en het meisje zegt, 'heeft geen zin. Ik voel dat ik dood aan het gaan ben, maar je kan wel iets voor me doen. Wil je me, asjeblieft niet, als maagd laten sterven?'
'Tja maar,' zegt die jongen, 'ik kan, ik kan je...'
'asjeblieft', zegt het meisje, 'asjeblieft'.
En met alle tederheid die de jonge jongen in zich heeft, ontmaagd ie het jonge meisje. En bij zijn laatste slag blaast zij haar laatste adem uit.
En dan draait ie zich om en dan kijkt ie recht in het dubbelloops jachtgeweer van de jager. Ja leg dat maar eens uit!
11:20 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.