23-11-03

GROEN!

Medelijden heb ik niet echt vlug. Maar nu heb ik het toch wel zitten. De groene partij is het rechte pad volledig kwijt. Ze weten absoluut niet meer van wat hout pijlen te maken. Ze krijgen te maken met een grote mate van desertatie. Nog nooit hebben mandatarissen zich van het ene kamp naar het andere gerept om zo hun zeteltje veilig te stellen.
 
Het jammere van de zaak is natuurlijk dat Agalev-leden zeer gedreven. Ze blijven blindelings geloven in het kunnen van hun partij, en daar geef ik hen gelijk in. Gelijk is misschien het goede woord niet maar ik heb zeker respect voor hun beslissing. Het is momenteel inroeien tegen de heersende gewoontes, met andere woorden de tendens van de brede volkspartij.
 
MAAR! het is niet omdat ik respect heb voor die mensen dat er ook geen ruimte mag zijn voor wat humor en wat relativering. Hun groene ideeën zijn tenslotte opgenomen door de grote partijen. Om wat humor in deze zaak te brengen heb ik met mijn amateurkunsten een beetje proberen te photoshopen.
 
In navolging van de naamsverandering van Agalev tot GROEN! hebben onze blauwe vrienden ook een nieuwe partij leven ingeblazen. Blauwe vrienden is in dit geval letterlijk te nemen. De liberaalste der liberalen, de blauwbloedigsten onder de blauwbloedigen! Om origineel te blijven hebben ze hun partij BLAUW! genoemd. Hun leider, voorzitter, politiek-secretaris is niet enkel goedgemutst, hij is zelfs roodgemutst, laat ons hopen voor deze nieuwe partij dat hij geen socialistische sympathieën heeft...
 
Campagnekaart BLAUW!

14:55 Gepost door | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

aha!! mooi gefotoshopd :-D (of hoe dat nu in godsnaam gespeld zou moeten worden)
Nu is het alleen nog wachten op 'Rood!' met in de hoofdrol: Boze smurf ;-)
keep up the good hum(o)(e)ur!!
kizz Twinkeltje

Gepost door: twinkeltje | 23-11-03

De commentaren zijn gesloten.