20-11-03

Even iets duidelijk stellen...

Naar aanleiding van een privégesprek met een bepaald persoon is een merkwaardig feit aan de oppervlakte gekomen. Zo vraagt niemand zich af uit welke provincie men afkomstig is. Dit wordt zelfs volledig als bijkomstig aanzien. Nee hoor, geen probleem, och, wat zou het?
 
Maar niet bij deze persoon. Dat dacht je maar. Mevrouw zelf is afkomstig uit het Antwerpse en zo wordt verondersteld door personen die alsmede afkomstig zijn uit dit superieure landsgedeelte dat geen dialectische invloeden hoorbaar zijn in hun Algemeen Nederlands.
 
Omdat ik hiermee aldusdanig ferm in mijn gat gebeten ben (excuseer voor deze volkse uitspraak) wil ik dit feit dan ook duidelijk weerleggen. Ik nam me dus voor de technologische middelen aan te wenden en zodoende een MP3 in te spreken. Gratis te downloaden van deze blog onder de sectie 'Downloads' (dat is nu eenmaal de nuchterheid van een West-Vlaming)...
 
Beluister het zelf en wees niet bevreesd uw menig te laten horen (of lezen)!

23:51 Gepost door | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Hier valt veel voor te zeggen, maar ik heb er momenteel helaas geen tijd voor! Ik moet er toch even over nadenken hé?!

Greetz,
Aude

P.S.: De MP3 is heel duidelijk!

Gepost door: Aude Audenda | 21-11-03

De commentaren zijn gesloten.