19-11-03

Wat een wijsheid...

Alles heeft een einde maar een worst heeft er twee. Wat een ongelooflijke wijsheid schuilt er niet in deze uitspraak van deze pre-Frans Bauer. Vanaf vandaag zal mijn leven nooit meer hetzelfde zijn. Iets compleet nieuws doet zijn intrede in mijn leven. Net zoals voor de Polen in 1939 zou je kunnen stellen. Alleen zal het iets langer duren voor die hier is. 
Ik ontvang namelijk een worst. U denkt waarschijnlijk, die grapjurk weet al wat hij krijgen zal van de lieve goede Sint. Niets is minder waar, ik krijg een worst opgestuurd van een bijzondere Antwerpse studente, nu verblijvend in Duitsland. Waarom is ze bijzonder? Heb je ooit al een Antwerpenaar zien wegtrekken uit zijn 'Stad'? En ze trekt er niet gewoon uit weg, nee hoor, ze gaat dan nog naar Duitsland of all places!
Moest je ze goed gek willen noemen, ik hou u niet tegen, waarde lezer. Deze hachelijke onderneming is niet voor iedereen weggelegd. Maar nu weet u nog steeds niet waarom ik een worst verdiend heb. Wel het zit zo, als je een spellingsfout ontdekt op haar website dan krijg je een worst opgestuurd. Ik zou zeggen, waag uw kans maar m.i. is het nu echt onmogelijk geworden om nog een foutje te vinden. Ik zeg u nu reeds, België zonder trema wordt niet aanzien als een fout omdat ze geen zwevend trema staan heeft op haar klavier. U weze bij deze gewaarschuwd!


15:20 Gepost door | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

verdorie!! maar het was toch een verdienstelijke poging :-p

Gepost door: Twinkeltje | 19-11-03

De commentaren zijn gesloten.