16-11-03

Leuk project

Zoals je weet, of niet, schrijf ik af en toe een bijdrage voor Politics.be . Het is een interessante site waar vele jongeren graag aan meewerken. We beginnen een gevestigde waarde te worden in de politieke wereld. Meer en meer politici houden daadwerkelijk rekening met ons of zijn bereid wat van hun tijd af te staan voor een interview.
 
Dankzij enkele sterkhouders verloopt alles ook steeds in goede banen. Wat niet zichtbaar is voor de gewone surfer is het technische aspect. Vele techneuten die aangesloten zijn bij dit project zorgen voor heel wat ondersteuning. Alles wordt makkelijker gemaakt voor de redacteurs door de automatisatie door middel van software.
 
Maar nu is er meer. Het houdt niet op bij Politics.be , nu is er nog een nieuw -Nederlands- project. Bij de buren zijn ze nooit ook van plan om zo'n project op poten te zetten. Ze hebben onmiddellijk al serieuze sponsors gevonden zoals   NRC Handelsblad en dergelijke.
 
Dit project heet De Jonge Journalist, ook hier scharen zeer veel enthousiaste jongelingen zich achter het concept. Waar Politics.be meer toegespitst is op politiek richt de De Jonge Journalist zich op alles en nog wat. Kunst, literatuur, sport,...
 
Alvast de moeite om er eens naartoe te surfen!


20:13 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.