15-11-03

Feest van de Dynastie

Aan ieder en elk van u een gelukkige dag van de dynastie gewenst. Vandaag vieren we een heuglijk feit. Net vandaag zijn we een jaar verder van vorig jaar. Een jaar waarin weer ongelooflijk veel dotaties betaald zijn. Een jaar waarin de miljoenen de deur uit vlogen om het groeiende vorstenhuis te onderhouden.
 
Onderhouden voor hen is niet wat onderhouden is voor ons. Jacht, buitenverblijven, snelle wagens, beleggingen, haute-coiture,...De betonnnen constructie op Fabiola haar hoofd is al tientallen jaren kosteloos (men zegt dat het haar kapsel is maar daar geloof ik niet veel van).
 
Ongegeneerd pronken ze met hun rijkdom. Alsof ze er reeds jaren hard voor werken leven ze in een welstand die ongekend is. Nog geen enkel nobel feit hebben ze volbracht, buiten geboren worden uit de goede moeder. Wanneer zal men eindelijk eens inzien dat zo'n protocolaire functionaris overbodig is. Wanneer zal een elektronicagigant eindelijk eens zijn robotica-afdeling gebieden een koning te fabriceren.
 
Misschien verdient de koning nog het meeste respect maar een kwibus als Laurent die allervriendelijkst kan lachen verdient mijns inziens toch geen miljoenengage...

13:22 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.