13-11-03

Kunst omdat het moet...

Tijdens een dood moment laait de passie weer op. Om mijn vrije tijd nog wat aangenamer te besteden neem ik het penseel weer ter hand en ga ik binnenkort opnieuw aan de slag. Waarschijnlijk ligt niemand er wakker van maar ik heb besloten grootse dingen te presteren. Beelden en kleuren rangschikken zich reeds in mijn meesterlijk brein. Eerstdaags wordt een historisch zéér belangrijk werk geboren. Ik denk dat ik al een naam het; de verstrengeling.
 
Ik weet al precies waar ik het hangen wil. Precies in het midden boven mijn nieuw dubbelbed. Het moet een groot vlak beslaan en de egale muurtinten breken. Bruusk, fel en beweeglijk. Aangezien er in het bed toch niet veel beweegt kan ik maar beter wat dynamiek in het portret brengen.
 
Ik hoop via een aankoop van een digitale camera ook de bloggers een blik te gunnen op het onstaansproces. Zo kan iedereen meevolgen hoe de nieuwe Guernica tot stand komt. Voor zij die het nog niet doorhebben, je kan dit bericht het best lezen met een humoristische ondertoon (ja, ik zeg het ermaar bij omdat ik die niet onmiddellijk terugvindt). Hopelijk moet ik daarvoor niet te diep in de geldbeugel tasten. Suggesties voor prima aankopen van rond de €200 zijn steeds welkom. Je kan me trouwens mailen op pieterjan@politics.be.

23:44 Gepost door | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha, ik denk die humoristische ondertoon te hebben gevonden! Ik lag toch dubbel van het lachen!

Leuke blog heb je hier! I'll be back!
Greetz,
Aude

Gepost door: Aude Audenda | 19-11-03

De commentaren zijn gesloten.