11-11-03

Kim CLijsters

Fantastisch! Ik ben eindelijk uit mijn bed gerold maar dit had een goede reden. Vanacht ben ik opgestaan om onze Vlaamse trots in het internationale tenniswereldje aan te moedigen. Samen met mijn zus stapten we om 4.00u goedgeluimd uit ons bed om te kijken naar de finale van de Masters in LA. Onze aller Kim Clijsters stapte de ring in tegen de geblokte Amelie Mauresmo, zo'n vrouw waarvan het overduidelijk is dat haar hormonenspiegel niet goed ingedeeld is.
 
Kim veegde de vloer aan met de Française. Ik had absoluut geen moeite om de ogen open te houden en te kijken naar de staaltjes van verfijnde tennistechnieken. Na amper één uur mocht Kim een cheque van maar liefst 1.000.030 dollar in ontvangst nemen. Waarom de organisatoren in godsnaam die dertig dollar er bijgevoegd hebben is mij een raadsel.
 
Tijdens de ceremonie was er toch een pakkend moment waarbij Clijsters nog maar eens verder werkte aan haar goed opgebouwde en wereldgekende imago. Ze riep een 79-jarige vrouw, als zijnde een vriendin, uit het publiek en liet de menigte Happy Birthday joelen. Even dacht ik erover na om een traan weg te pinken, maar besloot wijselijk in mijn bed te kruipen. Ik laat me nog steeds niet vangen in het feministische gedachtengoed 'de nieuwe man'.

13:10 Gepost door | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proper tis wel prober he iets gratis krijgen van skynet en daar reklaam opzetten van Teleslet

bah

Gepost door: reporter | 11-11-03

De commentaren zijn gesloten.