11-11-03

Aanpassingen...

Oké, ik geef het toe. Ik ben er wel compleet voor te vinden voor het idee van blogging. Het geeft je het gevoel dat je interessant gevonden wordt door andere mensen. Ik ben er dan ook zeker van dat dit zal afnemen naar mate de tijd verstrijkt.
 
Maar ach, zo lang ik leef in een roes van belangstelling ga ik er rustig mee door. Iets anders dat mijn interesse heeft aangewakkerd is de blog van Viviane. Zij heeft een prachtige blog waarbij je 100-den tips kan vinden om je blog met allerlei mogelijkheden uit te breiden. Zeker de moeite waard.
 
Als er mensen zijn die denken dat er best ook hier nog wat dingen bij komen om het hen aangenamer te maken dan mogen zij die zeker ergens plaatsen als commentaar of in mijn nieuwste aanpassing, de shoutbox. Een handig instrument om vlug en duidelijk een berichtje na te laten.
 
en die jongedame linksboven is geen fysieke aanpassing van mijn gedaante als je dat had gedacht. Het is gewoon een vriendin die ik het gun eens mooi uitgestald te worden voor mijn bezoekers. De moeite waard vind je niet?

22:12 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.